Jdi na obsah Jdi na menu
 


POJĎ SI HRÁT

Zde máte možnost se vyjádřit k časopisu POJĎ SI HRÁT. Prosíme, abyste za účelem obnovení ztracené databáze předplatitelů zde zanechali svou mailovou adresu, nebo ji poslali na adresu uvedenou v kontaktech. V případě, že nastanou jakékoli změny kolem časopisu, budeme Vás rádi informovat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pojd si hrat

(Eva, 21. 4. 2012 14:07)

Dobry den, ja jsem tento casopis nezazila,ale kamaradka rika, ze byl naprosto uzasny a jedinecny... Nezacnete ho zase vydavat? Myslim, ze spousty lidi by to velmi potesilo:-))))

E-mailová adresa do vaší datábaze

(Lucie Pospíšilová, 28. 10. 2011 14:35)

Bubuluc@seznam.cz

Časopis Pojď si hrát byl jedinečným časopisem na trhu a žádný jiný se mu nevyrovná:( Moc nám chybí a doufám, že se někdy podaří, aby zase vyšel a zaujmul mnoho čtenářů ;) Stará čísla mám ještě schovaná a stále jsou inspirací pro naše hry ;)
Budu držet palečky, aby se vám podařilo obnovit vydávání tak skvělého časopisu, jakým byl Pojď si hrát ;)

Mailová adresa do databáze

(Dana Bémová, 9. 10. 2011 8:34)

dana.bemova@volny.cz
Chtěla bych Váš časopis zachránit. Řekněte jak?
Psala jsem i organizátorkám NsA, zda by přes tuto akci nešlo masově zasáhnout čtenáře.

Starší čísla

(Dara, 3. 10. 2011 14:46)

dOBRÍDEN, PROSÍM NEVÍTE KDE BYCH SAI MOHLA ZDARMA PROHLÉDNOUT STARŠÍ ČÍSLA MATEŘÍDOUŠK?
Děkuji

Re: Starší čísla

(Markéta Vydrová, 3. 10. 2011 21:44)

hezký večer! omlouvám se, že v tom neporadím, protože to operavdu nevím. matřídoušku jsme nevydávali. To je záležitost Mladé fronty, stejně jako Sluníčko.
Mějte se hezky a zdravím!

Dotaz

(Blanka Pavlovská, 19. 4. 2011 12:25)

Dobrý den,
dcerka chtěla, abych jí předplatila časopis Pojď si hrát, ale nikde jsem nenašla na něho odkaz, až zde. Rozumím tomu dobře, že už se nevydává?

Děkuji za odpověď

Blanka Pavlovská
blanka.pavlovska@seznam.cz

Re: Dotaz

(Markéta Vydrová, 19. 4. 2011 13:42)

Dobrý den, paní Pavlovská!

je to tak, časopis už se nyvydává, ale pokud byste chtěla, můžete si zdarma stáhnout všechny jeho čísla k vytištění zde: http://www.zive.cz/archivcasopisu/pojdsihrat.asp
Hezký den,
zdraví
Markéta Vydrová

V MF udělali hloupost!

(Hanča Malča, 15. 3. 2011 7:51)

pročítám všechny smutky lidí, kteří byli do Vašeho časopisu zamilovaní jako já. Nikdo z nakladatelství mi nebyl schopen loni vysvětlit, co se děje. Je mi to moc líto a přidávám hlas pro obnovu. Aľespoň, kdyby byla možnost se dostat ke starým číslům a k internetovému stahování některých listů z časopisu. Dělala jsem podle Vás spoustu pobytových her na tábory s našimi dětmi. Držím palce.

Re: V MF udělali hloupost!

(Markéta Vydrová, 15. 3. 2011 9:21)

Milá Hanko, zatím se žádná obnova nedaří, je to složitější, než by si kdo dovedl představit. Zejména za současných nejistých ekonomických podmínek a rozbalancovaného DPH za knihy a tiskoviny už to vůbec nevidím dobře. Snad Vás alespoň maličko potěší odkaz, kde po registraci můžete stáhnout kterékoli číslo bývalého PSH. http://www.zive.cz/archivcasopisu/pojdsihrat.asp
Srdečně Vás zdraví Markéta

Děkujeme

(Jitka N., 1. 12. 2010 22:39)

Děkuji za krásný časopis, který mám naštěstí trošku nasyslený, takže ještě párkrát vyrábět budem, až to na děti příjde (...a dorostou). Byl ve všech směrech mimořádný, grafickou úpravou, náplní i nedostatkem celostránkových reklam....ten prostě Mladou Frontou nemohl projít bez úhony. Schramstla ho jako nekalou konkurenci. Škoda, moc velká škoda, pro nás maminky i naše děti. Těším se, že pokud alespoň vyjde prezentování starších čísel na webu, budeme znovu vyrábět a číst a vyrábět a koukat na krásné obrázky. Držíme palce, ať se najde nový vydavatel.

JE NÁM SMUTNO

(MACKOVI, 30. 11. 2010 15:16)

MOC NÁM SCHÁZÍ ČASOPIS POJĎ SI HRÁT PŘEJEME SI MOC ABY SE ZNOVU ZAČAL VYDÁVAT MOC VÁS ZDRAVÍME

Re: JE NÁM SMUTNO

(Markéta, 30. 11. 2010 15:45)

Milí "Macíčci",:-) nám také schází. Zatím se bohužel nic neděje, ale máme mít schůzku s jedním potenc. vydavatelem. Po novém roce. Tak uvidíme, dáme vědět....
Srdečně zdraví Markéta

nejlepší časopis

(Petra Mikulová, 2. 11. 2010 11:30)

Dobrý den, i nám časopis hrozně moc chybí a netroufnu si posoudit, komu z naší rodiny nejvíc. Každý měsíc jsme k datu vydání nového čísla chodili kolem poštovní schránky jako mlsní kocouři všichni. Byl a z hloubi celého srdíčka nás i našeho synka věřím, že zase bude to ten nejlepší dětský časopis, který u nás nemá konkurenci. Je k smíchu, jak můžou náhradou nabídnout Sluníčko nebo Mateřídoušku a není jim stydno prodávat je i s jejich "obsahem", pokud se tomu obsah vůbec dá říkat, za cenu, za kterou je prodávají (nezachrání to ani dárek nebo dvd s pohádkou). Zkrátka chceme zpátky naše "Pojď si hrát" bez stupidních dárků a dvd !!! Moc na Vás myslíme a držíme všechny palečky. Petra
PS: Přes kontakty odesílám e-mail a prosím o zprávičku, kdyby cokoliv nového, díky moc :)

Re: nejlepší časopis

(Markéta Vydrová, 2. 11. 2010 19:21)

Milá paní Mikulková! Moc Vám děkuji, odpovím Vám zítra večer, nebo poztří mailem, do té doby nebudu na netu.
Mějte se hezky a díky za podporu!:-)

e-mail

(ilona komarkova, 28. 9. 2010 11:24)

TAke jsme s kamarady vsichni zklamani a doufame, ze se csopis podari obnovit. V kontaktech na vas neni kontakt. Rada bych vam poslala svuj mail.

dekuji
ilona k.

Re: e-mail

(Markéta Vydrová, 1. 10. 2010 13:06)

Dobrý den, kontakt tam je, když knliknete na aktivní odkaz pod slovem "mail". Anebo můžete na mých druhých stránkách, kde je to v kontaktech přímo vypsáno. omlouvám se, ale nerada zveřejňuji své kontakty úplně na první pohled:-) Děkuji za pochopení a přeji krásný den. Těším se na Váš mail. Na moje stránky do kontaktů tudy:
http://www.ilustrace-marketa-vydrova.estranky.cz/clanky/ilustrace-marketa-vydrova-kontakty.html

Skvělý časopis

(Blanka Jandová, 12. 9. 2010 14:04)

Dobrý den,
prožila jsem úplně stejné zklamání jako mnoho dalších lidí - hledala jsem na internetu mé oblíbené sourozenecké předplatné časopisu Pojď si hrát a s velkým zklamáním čtu o jeho zrušení! Byl úžasně komplexní, měl plno tvořivých nápadů, proti Sluníčku mi připadal ucelenější, propracovanější, mnohem více kreativní. A pro trošku starší děti než Sluníčko. Teď mi kluci dorostli do naprosto ideálního věku, kdy bychom využili úplně všechny úkoly a on je zrušen!!! Opravdu jsem hodně zklamaná z jednání Mladé Fronty, asi krize zasáhla i oblast vydávání dětských časopisů??? Jinak si to neumím vysvětlit. Chtěla jsem se zeptat, zda je ještě možné někde získat alespoň stará čísla - zpětně lituju, že jsem si nekoupila úplně všechnym vím, že tato možnost zakoupení starých čísel byla.
Děkuji Za odpověď.
Blanka Jandová

Re: Skvělý časopis

(Markéta Vydrová, 18. 9. 2010 22:51)

Milá paní Jandová!
Je nám všem líto, že jste Vy, naši příznivci, museli zažít takovéto zklamání. Starší čísla se bohužel formou koupi sehnat nedají, ale v MF přislíbili, že zpřístupní stránky, kde se dají všechna starší čísla vytisknout z PDF bez omezení. Tak všichni doufáme, že to bude brzy a pokud bych se něco o zpřístupnění dozvěděla, s největší pravděpodobností tuto informaci uveřejním na našich facebookových stránkách zde: http://www.facebook.com/pages/Chceme-zpatky-casopis-Pojd-si-hrat/146778388665573, nebo na těchto stránkách: https://pojd-si-hrat.estranky.cz/. Obojí jsou komunikačním nástrojem příznivců PSH. Pokud byste si přála být informovaná mailem, pošlete mi svou adresu na některou z adres, krterou mám v kontaktech na těchto stránkách. Přeji Vám hezký den a díky za hezká slova o PSH.
Markéta Vydrová

nakladatelství Rubico

(JanaK, 8. 8. 2010 13:56)

Zdravím všechny příznivce, dnes jsem si koupila od nakl. Rubico knížku. Byla zde douška, že nakladatelství hledá autory, napadlo mne, co je zkusit kontaktovat? web: www.rubico.cz

Re: nakladatelství Rubico

(Markéta Vydrová, 9. 8. 2010 13:09)

Pěkný den, děkujeme za tip. Tohle je trošinku ještě něco jiného, protože hledání autorů se v nakladatelstvích týká autorů literárních textů vhodných k vydání a takto otevírají dveře všechna nakladatelství svým potenciálním spisovatelům. Časopisů se to netýká, to jsou zase jiné cesty. přesto Vám moc děkuji za Vaši snahu nám pomoci a moc si toho vážím!!! Vítáme opravdu jakýkoli nápad!
Přeji hezký den!
Markéta V.



 

 

 
TOPlist