Jdi na obsah Jdi na menu
 


POJĎ SI HRÁT

Zde máte možnost se vyjádřit k časopisu POJĎ SI HRÁT. Prosíme, abyste za účelem obnovení ztracené databáze předplatitelů zde zanechali svou mailovou adresu, nebo ji poslali na adresu uvedenou v kontaktech. V případě, že nastanou jakékoli změny kolem časopisu, budeme Vás rádi informovat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Držím pěsti

(jaholka, 4. 8. 2010 13:40)

Já jsem také strašně zklamaná. Sluníčko a Mateřídouška jsou úplně o něčem jiném..

POZDRAV VŠEM!

(Markéta Vydrová, 4. 8. 2010 11:30)

Srdečně Vás všechny zdravím a moc děkujeme za první příspěvky a za podporu! Věřím, že se nám snad podaří ještě nějaká obnova! Držme si všichni palce!Vítáme všechny nápady jak se vrátit zpět, mezi Vás! Moc bychom si to přáli!
Markéta Vydrová

máme naději

(Ivana B, 3. 8. 2010 20:49)

I u nás byl časopis Pojď si hrát absolutní jedničkou (a stále je - zrovna dnes jsme hráli naši nejoblíbenější hru "bublinovku"). Takže v žádném případě nehodláme klesnout tak hluboko, že bychom si snad koupili Sluníčko nebo Mateřídoušku :) Těch her a nápadů a vyrábění, to se hned tak nevidí. Moc děkujeme celému tvůrčímu týmu za úžasné podněty pro chvíle pohody naší rodiny!!! Nevzdáváme se a hledáme cesty, jak náš časopis přivést zpátky i bez MF, protože, jak věříme, Eliška, Vítek a Čeniška jsou určitě jen na prázdninách...

jsme s vámi

(JanaK, 3. 8. 2010 18:48)

Zdravím všechny, komu tento časopis není lhostejný. Už jsem stránky na facebooku rozhodila mezi známé a koukala jsem, že se už začínají přidávat. Držím palce a doufám, že co nevidět nám opět tento báječný časopis přijde do schránky!!

To přece nejde

(Jan Beran, 2. 8. 2010 20:37)

Ta neskutečná kreativita, ty nápady a stále nová témata, to přece nemůže jen tak zmizet. Oceňuji, jak jste vždy uchopili jedno téma a dokázali jím zaplnit celé číslo časopisu. Věřím, že tahle erupce nápadů brzy zase začne tryskat.



 

 

 
TOPlist